Tipse Za Nokte Prodaja

By | November 18, 2021

Tipse Za Nokte Prodaja. Lidan mini set za nadogradnju noktiju! U našoj ponudi možete pronaći tipse za nokte, polir blok i pogurivače.

TIPSE / materijal za nokte
TIPSE / materijal za nokte from www.njuskalo.hr

Njihova cena, varira u rasponu od svega 50 dinara do oko 800 dinara u zavisnosti od oblika, ali i u zavisnosti od broja tipsi u pakovanju. Posude i sredstva za dezinfekciju; Internet trgovina s opremom za manikuru.

Dostupno Odmah, Brza Dostava U Cijeloj Hrvatskoj.

Nokti su kategorija u kojoj se nalaze proizvodi za oblikovanje i negu noktiju, manikir i pedikir, pribor za manikir i gel lakovi i lakovi za nokte. Produžavanje radite neverovatnom lakoćom i brzinom. Tipse i ljepila za umjetne nokte.

Lidan Mini Set Za Nadogradnju Noktiju!

Uv transparentni gel 15g lidan 2. Tipse za nokte su način da stvorite te divne, prelepe nokte dodavanjem veštačkog vrha na vaš prirodni nokat kako biste mu dodali na dužini. Trajni lak, gradivni gelovi, gelovi u boji, pločice za pečatiranje.

+381 11 4320 800 | [email protected] Lokacije Naših Radnji

Uv transparentno rozi gel 15g lidan 4. Cena 20 eura uz opremu dobijate i obuku od strane profesionalnog kozmetičara i dodatni materijal za nokte. Providne tipse za nokte 100pcs u klaseru.

Lepak Za Tipse 10G 6.

Tipse, rašpe, polir blokovi i pogurivači. Visoko kvalitetne i postojane tipse proizvedene od čiste nemiješane plastike zbog koje ne pucaju. Za te slučajeve su tu umjetni nokti/tipse i šabloni.

Tipse Se Mogu Kupiti Putem Online Prodaje, U Prodavnicama Specijalizovanim Za Prodaju Alata I Sredstava Za Negu Noktiju, U Veleprodajama Za Opremanje Salona Za Negu Noktiju Ili “Kod Kineza”.

Najobičnije providne tipse bez graničnika, poređane u klaseru po veličini se mogu naći i preko kupinda/limunda za 350.00 do 500.00 dinara. Posude i sredstva za dezinfekciju; Cleaner 3u1(za skidanje lepljivog sloja, chishcenje chetkica i skidanje laka za nokte) 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *