Tipse Za Nokte Dm

By | October 15, 2021

Tipse Za Nokte Dm. Dostupno odmah, brza dostava u cijeloj hrvatskoj. Svoje nokte možete dizajnirati na različite načine.

Lampa za nokte Promed
Lampa za nokte Promed from www.njuskalo.hr

Nakon što ste pripremili gel za nokte, možete započeti. Tipse, rašpe, polir blokovi i pogurivači. Tipse i ljepila za umjetne nokte.

Nakon Što Ste Pripremili Gel Za Nokte, Možete Započeti.

Kvalitetne, izdržljive tipse ističu se svojom fleksibilnošću i prirodnim oblikom. Oni koji grickaju nokte, kojima se nokti listaju i lome sigurno ipak žele da i njihovi nokti izgledaju lepo i. Odlična moć lepljenja za savršen oblik.

Proizvod Sadržava Ljepilo I Kist.

Šabloni su dostupni u pakovanjima po 300 i 250 komada i u pakovanju od 30 komada. Depend ljepilo za umjetne nokte u prirodnoj boji lijepi vaše umjetne nokte brzo i snažno. Sada već toliko omiljeni, nokti od gela ili akrila doprinose lepšem izgledu ruku jako velikog broja žena.bilo da nokte izlivate ili su vam tipse draže, ovaj manikir može da traje oko mesec dana i za sve to vreme ne morate razmišljati o noktima.

Pribor Za Manikir (511) Turpije Za Nokte.

Provjerite raspoloživost u jednoj od. Završni sjaj za gel tehniku. Tipse, rašpe, polir blokovi i pogurivači.

Tipse, Rašpe, Polir Blokovi I Pogurivači;

Savitljive su, imaju krilca, dobro prijanjaju, podeljene su za više oblika i dužina izrade noktiju. Idealno je za umjetne nokte i tipse te se brzo suši. Produživanje noktiju umjetnim tipsama dobro je poznata tehnika.

Završni Sjaj Za Gel Tehniku;

Ovaj rub tipse će poklopiti vaš prirodni nokat. Odaberite jeftine tipse za nokte i šablone za nadogradnju noktiju gelom ili akrilom! Nokti se također mogu produljiti francuskim bijelim tipsama ili obojenim tipsama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *