Bi-Tips För Din Trädgård

By | February 17, 2022

Bi-Tips För Din Trädgård. Grönestad monehill 1, brandstorp (vid vätterns västra strand) Det gör att bina får mat under en större del av året.

Trädgårdsdesign Så planerar du din trädgård 7 smarta
Trädgårdsdesign Så planerar du din trädgård 7 smarta from www.aftonbladet.se

Ett tips är att bläddra i tidningar och böcker och kika på hemsidor och sociala medier. Lars josefsson är trädgårdsmästare och verksam i göteborgsområdet. Se till att alltid något i din trädgård är i blomning, från tidig vår till sensommar.

Det Här Är En Plats För Återhämtning Med Lugn.

Tips och inspiration för din trädgård. Hej, dags att ta tag i trädgården som jag tänkt göra i många år. Spara gärna träd och buskar som sälg, lönn, rönn, vildaplar och nyponbuskar.

Inspirera Någon Till Nya Växtkombin Eller Byggnad Av Upphöjda Partier.

Bee borste för att försiktigt borsta bina från vaxkakor; Gå gärna in och beställ direkt här via hemsidan eller köp hos någon av våra medlemsträdgårdar. De ger dig en snabb introduktion till hur du kan.

Allra Helst En Plats Där Det Både Finns Sol Och Skugga, Och Gott Om.

Här är några fler tips på bivänliga växter som gör sig bra i kruka: Dags för att skapa en frisk, vacker och lättskött trädgård? Vildbin, honungsbin och humlor är trädgårdens främsta pollinerare och gör så att vi får fina skördar av frukt och bär.

Träd Och Buskar Blommar Ofta Tidigt.

Det finns mycket att läsa på och lära sig om biologisk mångfald i trädgården. Det fungerar som en fågelholk men i stället för ett stort hål har framsidan smala tre till fyra smala springor om tio millimeter. Bygg en holk som fjärilarna kan övervintra i.

Pengarna Går Oavkortat Till Våra Pollinatörer.

Lars josefsson är trädgårdsmästare och verksam i göteborgsområdet. Även bladen är fina hela tiden. Anordna en vattendamm eller ett fågelbad då kan bina lägga energin på att pollinera i stället för att leta efter vatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.